Varit och handlat!

Idag handlade man...
Köpte först ett regnställ på stadium. Iallafall efter bokshoppningen. Som jag lovade mig själv köpte jag Harry Potter och de vises sten på engelska. Har redan börjat läsa lite. DEN ÄGER! :)
Efter "Inhandlandet" åt jag kycklingspett på Wok Kitchen. MMMmm, göööött!
Nu ska man se på Family Guy, lagom roligt...
// Moa

Lol asså

Snart åker man in till stan. Nova Lund blir det. Ska handla regnställ och sånt inför IRLAND! Men jag ska nog smyga in på akademibokhandeln. Jag behöver en ny bok. Harry Potter och de vises sten på englska.
Men att åka till Irland ska bli jättekul! Vi ska andra dagen få rida på hästar en hel dag! Josse är just nu i Löddrup. Hon kommer vara där i två veckor. Hon kanske kommer ha tillgång till internet, så hon kan blogga. Jag stannar hela denna veckan ut och bloggar. Sen kommer ni inte höra av mig på ett tag.
Och bara så ni vet, jag är fortfarande en soffpotatis.
// Moa

Jag kan inte sova...

Shit asså, typiskt mig, kan inte sova. Inte ett dugg trött, därför får jag väl blogga lite :) Jag tänkte precis på att nu måste man ju vänta ett helt sommarlov innan man får brottas igen. Nej, hemska tanke, synd att den är sann.
Men, i väntan på det, måste man ju hålla tempot, annars kommer jag nog att bli en soffpotatis. Ojsan, visst, det är jag redan, jag sitter i en soffa och skriver om potatis.

// Moa

2 ½ men

Haj! Jag ser på 2 ½ men. En av huvudrollerna (Charlie Sheen) spelar Charlie Harper där! Han ska i nästa säsong kommer han att ersättas av Achton Kutcher. Han är drog och sex misbrukare.

Från vänster. Jake, Alan och Charlie Harper(Serien)


// Josse

Länk till EAI Brottnings hemsida

http://www.laget.se/eaibrottning/4727-nyhetsarkiv-item-117073.html

Tyskland 2011

I Fredags så åkte EAI brottning till Boddenpokalen i Tyskland. Josse och jag var med och tävlade. Vi båda kom trea. Men jag skulle kommit tvåa. Domarna där i Tyskland var både dumma och själviska. De dömde hela tiden till tyskarnas fördel. Jag vann alla tre perioder egentligen, men tack vare domarna förlorade jag. Josse gick svåra matcher. I den andra matchen gjorde hennes motståndare ett grepp som är förbjudet i alla länder. MEN DOMARNA GJORDE INGENTING SOM VANLIGT! Vi fick 4 guldmedaljörer, 4 silvermedaljörer och 3 bronsmedaljörer till EAI. Tack vare det blev vi andre bästa klubb! Yeey!


// Moa

Tips på bra spel

Jag gillar att spela spel, det är så härligt. Man fullständigt stänger av hjärnan och låter kroppen göra arbetet. Både Josse och jag är HarryPotter nördar. Gissa vilket spel jag spelar just nu? Just det, Harry Potter. Här är några tips på spel:

1. Harry Potter spelen ( År 1-7 (8) )
2. The sims 3
3. The sims 2
4. LEGO Harry Potter
5. Star Shine Legacy: Dark cores mörka gåta
6. Tomb Raider Underworld (16 års gräns)

Ha en awesome speldag! Kommentera om ni vet ett spel som handlar om brottning!


// Moa


Stora glass ätarna

Jaa, idag är det ju inte så varmt så bara därför ville vi ha var sin glass! Så nu sitter vi och mumsar på var sin Sandwich. Mums..... //Josse





  Josse






   Moa




Välkommen till vår nya blogg!

Hej! Detta är en blogg om oss Josse och Moa, världens bästa sport, bakning och våra liv!! ;-)
Världens bästa sport är ofc brottning!!!

Mvh brottarna Josse och Moa


 Josse


 Moa


RSS 2.0