Ännu en dag i denna tråkiga värld

Jaa, idag har väl varit en sån där dag då man inte orkar göra någonting, inte kan somna på kvällen eller stiga upp på morgonen..!?!
Jag har iallafall känt mej trög hela dan ;-) Eller hela veckan..... Jaa, i torsdags var det iallafall KM ( kretsmästerskapen ) på Ekevalla i Eslöv. Jag var där och ungefär halva min klass. Man tävlar lixom i idrott :p. Jag
stöta kula! Mitt tidigare rekord ( som jag även kvala in på ) var 6,10 m. Det kanske låter lite men det är inte alltid så lätt att stöta ( inte kasta ) en tre-kilos kula! Jag var bland de sex bästa på 6,44 m och slutade därmed 3:a och fick ta hem en bronsmedalj som nu finns bland alla mina andra priser. Bättre gick det dock för min ena bästis Linnea som fick brons i höjd(hopp) och silver i 800 m (springa)..!!

Sen idag efter att jag till slut kommit upp var det skola........ Jaa, hela dan släpade sig fram samtidigt som jag var orolig för min kompis. Varför behöver dock inte nämnas här. ( väldigt privat )

Ja, efter skola var det tåg till Höör där jag såg på två kompisar som åkte konståkning!
Tänk er sitta i en ishall i nästan en timme!!!

Det var det och nu är det ju så att min data fattar nada och vill inte ladda upp bilder så därför kmr det inga :-(

Se ya
 <----- Men se där det gick ju!!! Bye // Josse

Studiedag

Asnajs dag ida! Studiedag!!

Hur super som helst att vara uppe sent och gå uåå när man känner för det. Har googlat lite på bilder och hittade bla denna:
 

^Hur fin som helst eller hur?

Idag runt fyra-fem tiden ska Moa komma till mej och sova över. Det har vi inte gjort på läääänge. Ska bli så himla kul. Men men tävlings säsongen har börjat och ska tävla imorrn, Moa med!  Kramisar Josse♥


Länkar (vet ej om det funkar)

Hejhej!
Jag hade tänkt länka till lite hemsidor och sånt jag rekomenderar!

1. www.mugglarportalen.se En HP inspirerad hemsida där man pratar om allt mella himmel och jord för Harry Potter (OBS MEDLEMSFUNKTION)

2. www.youtube.se Ja, allt i allo musik, videos om det mesta!

3. www.moviestarplanet.se En online hemsida där man kan göra filmer, handla kläder till sin gubbe, artbooks mm (OBS MEDLEMSFUNKTION)

4. www.stardoll.se En hemsida för både tjejer och killar där man, chattar fixar i sina sviter, ordnar i albums och gör kollage mm!


Dagens To-do-list

11:50 Stänga av datan

13:00 Äta lite (troligtvis mammas pannakakor mums)

13:30 Se på Föräldrafällan med min syster

15:00 Slå in paket till två 10-åringar som fyller år

15:30 Åka till kalaset

16:00-18:00 Vara på kalaset

Sen vet jag inte mer, ska troligtvis ducha eller något sånt efter!

HejHej //Josse


RSS 2.0